İHA- İddiaya göre, Aksaray-Ortaköy yolu üzerinde seyir halinde olan İ.Y., hatalı sollama yaptı. Kaza atlatan sürücü, kazadan tır şoförü Şeref Beşyaprak’ı sorumlu tuttu. Ortaköy yakınlarında konuşmak için duran tır şoförüne silahla gelen İ.Y. ateş etti. Aracından inmeyen Şeref Beşyaprak, yaşadıklarını anlattı.

Samsun’da 19 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Samsun’da 19 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Beşyaprak, "Kaza yapacaktı, hatalı sollama yaptı. Ben aracımın gazına bakarak kaza olmasını önledim. Petrol Ofisinde durdum. Silahını alarak yanıma geldi. İki el ateş açtı, çok korktum "dedi.

Yaşanan olay ise güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşanan olay üzerine şikayetçi olduğunu belirten Beşyaprak, yasal süreci takip edeceğini belirtti.


 

Hatalı sollama sonrasında tartıştığı tır şoförüne silah çekti

Kaynak: İHA