Trendyol Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti.

Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı, hakem Oğuzhan Çakır yönetti. İlk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlanan mücadelede, Trabzonspor 67'de 2-1'i yakaladı.

Sarı-lacivertliler; 75'te Dzeko ve 90+12'de Amrabat'ın golüyle galibiyete uzandı.

Fenerbahçe, 42'de Fred'in golüyle devreye 1-0 önde girdi.

Trabzonspor, 59 ve 67'de Simon Banza'nın penaltıdan kaydettiği gollerle 2-1 üstünlük yakaladı.

Sarı-lacivertliler, 75'te Edin Dzeko'nun kaydettiği golle skoru 2-2 yaptı.

90+12'de Sofyan Amrabat sahneye çıktı ve Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü kaydetti. Mücadele Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Karadeniz ekibi 12 puanda kalırken, Fenerbahçe ise puanını 23'e yükseltti.

Fenerbahçe, ligde son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan çıkarmayı başardı.

Sarı-lacivertli forma ile ilk golünü atan Amrabat, kritik Trabzon deplasmanında takımına can veren isim oldu.

Aa Picture 20241103 36097050

Puan farkı yeniden 3'e indi! Fenerbahçe, Sivas'ta 3 golle kazandı Puan farkı yeniden 3'e indi! Fenerbahçe, Sivas'ta 3 golle kazandı

Trabzonspor'dan art arda 2. yenilgi

Trabzonspor, bu sezon ligde Göztepe deplasmanının ardından Fenerbahçe'ye de kaybederek art arda iki maçtan da puansız ayrıldı.

Ligde 10. maç sonunda 2 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 12 puanda kalan Karadeniz ekibi, kötü gidişatını da sürdürdü.

Trabzonspor Kulübü, maç içerisinde ve sonrasında 3 ayrı paylaşımda bulunarak karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi.

Kaynak: TRT Haber